top of page

GIN OF THE SEA

Gin of the Sea er laget for å være følge for all slags sjømat og sushi. Gin of the Sea er utviklet i samarbeid med, og testet ut sammen med førsteklasses fisk fra Kvarøy Laks, en av våre kjære øynaboer her på Helgeland.

Gin of the Sea er et ekte håndverk, produsert i øyværet Myken, med arktisk hav på alle kanter. Den er laget på avsaltet sjøvann og einebær, destillert sakte over åpne flammer. Smakt til med aromater hentet fra sjøen og den rå naturen. Rabarbra, stikkelsbær, granskudd, einebær og fingertare skaper en smak med frisk syrlighet og dempet einebærsmak. Vi filtrerer ikke bort smakstilsetningene. Dersom du blander ut med isvann, kan blandingen utløse "arktisk havtåke" i glasset. 

SERVERING

Server Gin of the Sea bar, kanskje sammen med en frisk og syrlig øl, når du serverer all slags sjømat, også sushi. Den kan også drikkes bar alene, med isbiter, eller som ingrediens i en G&T.

SPESIFIKASJONER

Alkoholstyrke: 42 % ABV

Flaskestørrelse: 500 ml

Forpakning: kun flaske

Artikkelnummer, Vinmonopolet: 14233002       

Pris, Vinmonopolet: kr. 479,90

INGREDIENSER

I litt tilfeldig rekkefølge: Einerbær (som må være med i all gin), stikkelsbær, rabarbra, surblad, tindved, blåbær, fingertare, granskudd og sitronskall. 

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her.

bottom of page