top of page
En testflaske med Whisky og et glass på et bord med solen som skinner inn fra bakgrunnen

MYKEN WHISKYCAMP

Om du har lyst til å gå i dybden, og lære detaljene rundt whiskyproduksjon, har vi et perfekt opplegg for deg!

Du kan oppleve magiske Myken, og samtidig lære å lage arktisk single malt whisky! 

OM WHISKYCAMP 

Vi arrangerer vår egen whiskyskole, hvor du lærer alt det grunnleggende om god maltwhisky gjennom litt teoriundervisning, praktisk jobbing med alle prosessene i destilleriet, samt smaking av både lokale og internasjonale eksempler på hva god maltwhisky kan og bør være.

 

I løpet av tre hele dager får du undervisning i teori av vår «master distiller», og du får være med på maling av korn, mesking, destillering, tønnefylling, og lagerstyring med vår egen «spritkokar» i destilleriet. Kveldene vil gi spennende whiskysmakinger i vår biblioteksbar, og du får en festmiddag siste kveld, hvor vi ser på hvordan whisky kan brukes kreativt i matlaging. Om du ikke selv vil starte produksjon etterpå, vil du i alle fall ha oppnådd en dyp forståelse av alle prosessene som inngår i å lage en god maltwhisky, og du vil ha et minne for livet fra et enestående lite samfunn langt ute i havet. Kanskje har du også fylt en egen privat tønne med den spriten du selv har destillert? (Personalpris oppnås selvfølgelig når man er med og gjør jobben!)

Er vi heldige, blir klassebildet tatt under nordlyset. Avhengig av værforhold og individuelle ønsker vil det også arrangeres turer i nærområdet – til lands eller til vanns. Du får selvsagt med deg et diplom som et håndfast bevis på din nyervervede kunnskap.

 

OVERNATTING

Du bor på Myken Bed and Breakfast, med full forpleining på Norges eneste innendørs «campingplass» med både strålende komfort, god mat, fantastisk utsikt, og topp stemning.

 

PÅMELDING

Maksimum 6 personer kan delta på hver runde av Myken Whiskycamp, så her gjelder det å være tidlig ute! 
Pris per person (alt inkludert, unntatt reise, og drikke til måltidene): kr 11.950,-.
Betaling ved påmelding. Refusjon kun ved oppfylling av plassen av ny deltaker.

 

Neste utgave av Myken Whiskycamp arrangeres etter behov. Ta kontakt med ønske om periode som kan passe, og så ser vi hva vi kan få til

 

Er du heldig blir du kanskje også værfast i Myken – første whiskycamp-kull ble nesten 2 ekstra døgn her, og koste seg godt med det!

bottom of page